c-raset

I onsdags hade vi lunchtävling i märkesbacken som var ett lådbilsrace kallat c-raset (c-sektionen höll i tävlingen). Tillslut stod iaf M-sektionen som segrare! :D


"Staben"


"Ur-fadderiet"Idag blir det endast en föreläsning och sen åker jag till Vellinge för att köra JSM. Komemr hem igen på söndag.

Seeya!

Bikbok

Var inne på bikbok:s hemsida och måste säga att jag blev riktigt imponerad av deras höstkollektion! Har aldrig riktigt gillat Bikbok men på senare tid har de faktistk börjat ändra sin stil. Tror de kommer bli flera besök där för min del framåt hösten:) Älskar varenda grej på bilderna!


Nolle-p

I Tisdags började skolan och därmed nolle-p som pågår nu under två veckor. Alltså är första veckan avklarad och den har varit super! Vi har jättehärliga faddrar som tar hand om oss och de har ordnat med aktiviteter typ dygnet runt. Lite segt att bo i Norrköping bara. Är svårt att vara med på allt när man ska pendla fram och tillbaka.
Även fast nolle-p har dragit igång så har vi börjat att läsa en kurs för att komma igång lite med matten. Det är typ en grundkurs i matematik som man kallar för Grunken.


Första finsittningen för hela M-sektionen.


Varje dag har vi lunchtävlingar och den här gick ut på att packa in så många personer som möjligt i en bil.


Fadderiet "Tackling" var domare i "PackLing"


M-sektionens fadderi "Mpire" delar ut nolleuppdrag åt oss, topphemliga! :)

Så nu har man fem år framför sig på Liu då. Sjukt lång tid men jag tror de kommer bli super! :D


Idag är det hemmatävling på Borgsmo, och 200 m är det som gäller.


SM-brons!

Kan inte riktigt fatta att det är sant! Hade verkligen inte räknat med nån medaljchans när jag åkte upp till Gävle, men efter att ha sett att två av de bästa namnen hade strykit sig tänkte jag att det kanske ändå fanns en liten möjlighet. Och det räckte tillslut till en delad tredjeplats! Helt sjukt! är verkligen överlycklig just nu:) Tack till vänner och släkt som var där och hejade, det betydde verkligen massor! :D
Nu äre det bara att ladda om till junior-SM som går om två veckor. Där blir det 400mh igen men även 400m.


Häftig invigning! Speakern kom ner med fallskärm. Rätt mäktigt asså.


Var himla kul att springa med så mycket folk i publiken. Tror det uppskattades till runt 4-5 tusen.


Duktgita Jasmine kom femma i en riktigt hård längdhoppstävling. Vann gjorde så klart Carro Kluft:)


De hade bara en medalj så min kommer förhoppningsvis på posten om några dagar:)


Skara sommarland

Var på Skara Sommarland i helgen tillsammans med kusiner och kusinbarn. Vi hade väldigt tur med vädret. Sol på lördagen och regnit hela söndagen så att det inte var nån kö över huvud taget:). Däremot var det väldigt kallt när vi skulle bada i vattenlandet men vi trotsade vädret och körde på i alla fall:)
Man kan allt ha kul fast man är över 12:)


Vi var på en grym show med stunttricks ner i en pool. Riktigt coolt var det faktiskt. Tror barnen måste ha blivit rätt chockade efter den showen.
Innan Gokarten, riktgit kul var det faktiskt.


Lunch/powernap i bakluckan


Det fanns värsta dammen med hur mycket Karpar som helst. Skitäcklingt asså! De typ kryllade.
Klarsjön

Igår kväll var tanken att i skulle haft återträff med lite volleybollspel med NV/NS från De Geertiden. Dock dök inte så många upp så jag, Johanna och Max beslöt oss för att åka till Klarsjön utanför Söderköping i stället. Blev en riktigt myskväll med korvgrillning och bad!
1 augusti

Efter morgonens träning tog jag och syster yster en lunch på stan och efter det en sväng till Lagerhaus där jag inhandlade lite smått och gott. Kan mycket väl dröja ett tag tills jag flyttar hemifrån men kan ändå inte låta bli att börja inhandla lite saker till mitt framtida hem. Idag fick en fin burk, en krok till dörren och en förstahjälpenlåda följa med mig hem. Kroken är dock användbar redan nu medan jag nog stoppar undan de andra två sakerna ett tag.


Mina väskor har tidigare fått hänga på dörrhandtaget, men inte nu längre! :D


Båtsemester

Förra veckan åkte familjen på den årliga båtsemestern. Syrran och jag var med i typ tre dar och blev efter det dumpade vid Fyrudden där vi tog bussen hem. Det var inte så att mamma och pappa hade tröttnat på oss utan vi kände helt enkelt att det räckte med tre dagar, träningen väntade ju hemma.
Vi hade väntat oss några dagar med regn eftersom det lät som det på rapporterna men i stället fick vi supersköna dagar i solen, ibland är det tur när vädergubbarna har fel.:)

Nu blir det träning och sen troligtvis lite häng vid Johannas pool, nice!

RSS 2.0