22/4

I natt drar vi till Spanien och jag har fortfarande inte riktigt packat klart, men nästan...
Mattis och Jorunn har kommit hem nu också från Tyskland resp. Norrtälje så vi passade på att ses och fira Mattis(som har fyllt 20) lite på samma gång. Vi lagade middag tillsammans och nu skulle de andra vidare ut men jag kände att jag behöve få mina få några timmars sömn så jag gick hem. Kl 02.15 ställer jag klockan på inatt och sen åker vi till Arlanda, wiiie!


Vi käka asgod tacopaj!


Hann sticka ner till Jullan en snabbis på eftermiddagen också och och ta en fika och säga hej då eft. hon hinner åka tillbaka till Norge innan jag kommer hem.


21/4-11

Skärtorsdag idag då och kan inte låta bli att tänkta tillbaka på den härliga tiden när man gick påskkärring:) Kommer ihåg att jag gick tills jag var ganska stor för jag hade alltid nån yngre att gå med som jag kunde skylla på. Ville ju inte missa chansen att få gratis godis liksom;)

Nu är äntligen Jullan hemma från Norge och hälsar på i några dagar. I dag tog vi en fika tillsammans med ett gäng från gamla klassen och sen blev de en runda på stan. Såå kul att se henne igen! Var ju liksom evigheter sen sist ju.


Idag var det ju hur fint väder som helst så kunde inte låta bli att ta på mig lite somriga käder. Ändå var det folk på stan som gick i både shorts och t-shirt, och jag som tyckte att jag var sommarklädd...

Nu ska de bli påskbord här hemma eft jag och Emelie åker bort på Lördag morgon och därmed missar hela påsken med all god mat.


sjö

Ute i vrinneviskogen finns en jättemysig liten sjö och igår när jag joggade förbi där fick jag för mig att det skulle vara väldigt mysigt att sitta där en tidig morgon med lite frukost och en kamera i handen. Så 07.15 i morse drog jag dit tillsammans med Emelie och Amanda vilket gjorde det ännu bättre. Med oss hade vi lite matsäck, fågelbok och kamera. Blev inte så jättemycket bilder för fåglarna var så långt borta men mysigt som tusan var det!





Har klätt påskriset nu också, ingen påsk utan påskris...


blommig klänning

Startade dagen med en härlig promenad innan jag och syrran drog in till stan för lite vårshopping. Kom hem en klänning och en kofta rikare men några hundralappar fattigare. Klänningen kommer jag lätt ha med mig om en vecka när vi drar till spanien på träningsläger, blir perfekt! Längtar hur mycket som helst tills vi åker!




Nu står jag och lagar mat. För några vekor sedan provade vi att skaffa "Linas matkasse" och vi älskar det! En gång varannan vecka får man en kasse mat hemkörd till dörren med tillhörande recept för hela veckan. Det är supergod mat och man behöver aldrig fundera på vad man ska laga, perfekt! I kväll blir det "fänkålsbrässerad fläskytterfilé med parmesandoftande potatismos", låter inte fel...

flyttdags

I helgen samlades hela släkten på nästan 20 pers hos mormor för att hjälpa henne att flytta. Kan säga att det behövs ett gäng för att rensa ur en hel gård fylld med massvis av saker från flera generationer. Var riktigt roligt att kolla igenom varenda litet skrymsle efter saker som antingen skulle kastas, skänkas eller säljas på loppis men samtidt var de ju såklart sorgligt! Älskar verkligen den gården och man har ju massvis med minnen därifrån. Men jag är glad för mormors skull som kommer få en fin lägenhet i stan nu i stället:)






SnyggAlice :D


en del av gänget


coolingar ;D


söta kusinbarnen :)

Snart är de kördags och träning efter de.


promenad

Efter förmiddagens mattelektion åkte jag hem och gick en promenad i det härliga vårvädret med pappa. Hann också med att baka ett supergott valnötsbröd och på kvällen blev de träning. Ja, de e väl typ hur min dag har sett ut. Orkar inte skriva mer, roligare att lägga ut lite bilder...


Vi kom till värsta mysiga stället! Var typ en dal där det rann en bäck igenom, lite sagolikt nästan...




RSS 2.0