Valbo games

Sitter här med lilla Wilma i knät och gosar. Nu riktar jag mig till alla er som inte har katt: skaffa det! Lätt världens bästa husdjur asså:)

I helgen var det tävling igen och den här gången i Gävle. Åkte därifrån med två tider på 400m och 400 m häck som  jag är ganska nöjd med, inte alls lång ifrån pers:) Vi var ett stort gäng från Tjalve som åkte och bodde tillsammans på Hotell. Asså jag säger bara en sak: Hotellfrukostar! Det bästa som finns. Vad kan väl vara bättre att ladda upp med inför en tävling än pannkakor med sylt och grädde:)


creepy hand...

Segling!!

Äntligen har jag fått lite sommarlov från jobbet och vad passar då bättre än att spendera ett par dagar ute på Jorunns land med segling, bad, god mat och så klart bästaste Jorunn och hennes familj:) Superhärligt att få känna på lite ledighet och helt underbart att få ut och segla tillsammans med Jorunn och Hedda igen. Vi var på ett seglarläger tillsammans för några år sedan och jag har saknat det så himla mycket sedan dess.


Fjäderholmarna

Igår hängde jag på familjen till Stockholm där vi efter en förmiddag med lite shopping tog färjan över till Fjäderholmarna. Varje sommar har en friluftsteater där och i år spelar de "Hotelliggaren" som vi kollade på. Riktigt bra var den faktiskt och jag skrattade så tårarna rann, haha:) Mycket lyckad dag och härligt att få lite kvalitetstid med familjen, hinns ju inte med så ofta annars.


Känner ni igen killen i mitten? Ni som tycker precis som jag att Greveholm är bästa julkalendern nånsin borde göra det, han spelade nämligen Måns i serien:) Hihi, lite kul tyckte jag.


På vägen hem hade vi beställt mat på båten. Man fick en tallrik med massa gott på och paj till efterrät. Inte dumt de ínte :) Pappas syrra och hennes familj var också med under dagen.


Harry P

KL 24.00 var det premiär här i Norrköping av den allra sista Harry Potterfilmen. Även om jag inte är ett superstort fan så var det faktistk rätt trevligt att vara där och känna stämningen som alltid finns på premiärer. Till på köpet så vann jag ett par Harry Potter 3D-glasögon. Haha, inte dåligt de inte:) Men måste erkänna att det känns lite sorgligt att allt är slut nu:(Sista delen var riktgit bra! Ni kommer bli förvånade över hur de hade gjort slutet, haha:)


Världsungdomsspelen

Kom precis hem från  ett härligt kvällsdopp i Glottern med bästaste Jorunn. Fick en träningsfri kväll efter helgens tävlande så passar på att få lite sommarlovsfeeling med bad. Kom hem i går från Göterborg med ett nytt pers på 400 m häck och två okej tider på 400 m och 200 m. Hann även med ett besök på Liseberg och lite shopping. Sammanfattningsvis en mycket lyckad helg i ett soligt Göteborg!

Nu blir det en promenad i skogen, hoppas på att hitta lite blåbär:)

Uppsala

I helgen har det varit tävling i Uppsala och för min del blev det 400 m häck. Tyvärr gick de inet så bra men fick i alla fall umgås lite med mormor som jag flyttade in hos under ett par dagar. Mycket trevligt:)Domkyrkan. Nån mer än jag som tänker på Pelle Svanslös? Älskade den julkalendern! :)

Nu ska jag sova. Eller föst ska jag läsa lite. Är inte mycket kvar nu och de e riktigt spännande. "Lilla Stjäna" heter boken.


RSS 2.0