örhängestavla

Just nu är jag inne i en period då det sjukt mycket kring typ allting och jag känner att det inte blir riktigt 100% bra av nånting. Skulle behöva plugga lite mer och träna lite mer, äta lite mer och sova lite mer...Men dygnet har bara 24 timmar och man hinner inte mer än man hinner. Men om drygt en vecka är tentorna gjorda så då ska jag försöka klämma in lite sån tid som kallas "slapptid" (men som tur är gillar jag när jag har mycket att göra, att ha långtråkigt är det värsta jag vet!).

Men idag fick jag nog av allt pluggande och satte mig ner och pysslkade i en kvart. Var så sugen på att göra den här örehängestavlan som jag fick inspiration ifrån på en blogg. Tycker den blev lite fin:)

Alexa Chung

Såg i Metro att modellen och stilikonen Alexa Chung nyligen har släppt en kollektion för Madewell.com och jag var så klart tvungen att gå in och kolla läget. Hon är verkligen en tjej som vet hur man klär sig! Tror inte det finns en enda outfit som jag sett på henne och inte älskat. Det bästa av allt är att priserna på plaggen från hennes kollektion faktiskt är rätt överkomliga. Okej,de e ju inte typ H&M priser men ett eller ett par plagg skulle man i alla fall kunna klicka hem (fri frakt!).

De fyra första bilderna är från Madewell.com


I morgon ska jag åka in till stan och shoppa vilket jag har planerat sen typ tre veckor tillbaka. Har verkligen inte kunnat klämma inte en enda liten shoppingrunda på den senaste tiden så nu riktigt kliar det i fingrarna. Affärerna svämmar ju över med snygga höstgrejer! Syrran får också följa med, finns inget bättre smakråd och det var evigheter sen vi hade en dag på stan tillsammans.


RSS 2.0