Tåkern

I morse åkte jag och pappa på en fotoutflykt tillsammans med några från hans fotoklubb, till sjön Tåkern för att försöka fånga några sjöfåglar på bild. Vi lyckades väl sådär men några fina bilder blev det iaf. Vi såga faktiskt både tranor, örnar, grågäss och toffsvipor vilket var väldigt kul:) Och gud vilket härligt väder det var idag också! Nu är ju verkligen våren här och till och med jag som är vintermänniska blir helt lycklig i hela kroppen!Nu på kvällen var jag hos Jullan inne i stan och kollade in hennes nya lägenhet, och i går/förrgår var jag och hälsade på Jorunn i Norrtälje. Var riktigt kul att se hur de har de men man blir ju bara själv mer sugen på att flytta när man ser hur bra de har det.

Har sökt universitet nu också. Det blev Civilingenjör (medieteknik) i första hand och är 99,5 % säker på att jag kommer börja läsa det till hösten. När man har gått utan plugg i snart ett år så tycker man faktiskt det faktiskt bli riktigt kul att börja igen. :)


Bosön

Helgen har spenderats på Lidingö/Bosön i helgen tillsammans med massa 400m/400m häck löpare från hela Sverige. Sånna här sk. utvecklingsträffar är typ två gånger om året och brukar vara riktigt roliga och inspirerande. Man tränar tillsammans, går på föredrag, äter god mat m.m. Den här gången körde vi tester också som gick ut på att man skulle springa på ett löpband i 20-sekundersintervaller och försöka klara så många nivåer som möjligt. Samtidigt hade man värsta masken som man andades i för att mäta syresättning och så tog de blodprov efter varje intervall. Vet inte testresultaten än, tror de kommer hemskickat ganska snart. Var i af en skitrolig helg och jag ser redan fram emot nästa träff!
Fick vänta i ett par timmar på tåget i stockholm så passade på att gå en sväng på stan. Men jag var duktigt och köpte bara ett par shorts från Topshop.

I morse hade jag sista mattelektionen inför provet som är i morgon. Efter det mötte pappa upp mig vid arbetes museum där vi gick på en fotoutställning och åt asgod lunchbuffé.

Nu ska jag ta ett sista ryck med matten och sen gå och lägga mig tidigt tror jag. Vill vara på topp på provet i morron ju ;)


17/3-11

Lagar pyttipanna samtidigt som jag försöker plugga Matte. Första provet är på tisdag och jag känner mig långt ifrån hundra på det man ska kunna. Men har ju iaf några dagar till på mig.
Gick en morgonpromenad i morse i det fina vårvädret, bra start på dagen!

I går var jag hos frisören och skaffade lite ny frilla. Lite kortare och ljusare blev resultatet men är inte helt nöjd. Hade tänkt att det fortfarande skulle vara brunt med lite ljusa slingor men nu är det mer blont med bruna slingor:/ Men aja, man vänjer sig väl och de e ju bara hår...

Före- och efterbild:
 


RSS 2.0