22/12

Vi är ett litet tjejgäng i Åby som sjunger i kyrkan lite då och då och det har blivit lite av en tradition av vi sjunger på julafton. I morse var det sångövning inför det men vi hade rätt mycket problem med att komma överens om vilka sånger vi skulle köra, till slut enades vi i alla fall:)

På friidrottsträningen hade vi lite avslutning idag med glögg och mackor. Nu väntar några dagars vila och sen drar det igång igen.

Bland alla julkort som vi har fått är det ett som sticker ut och är extra speciellt och det kommer från vårat fadderbarn Naveena som bor på barnhemmet Fridsro i Sri Lanka. Varje jul brukar hon skicka ett kort som hon gjort själv tillsammans med ett brev och det är alltid lika fint att läsa. Sen vi var och hälsade på henne för ca 4 år sedan har vi verkligen fått en så fin relation och hon känns nästan mer som en syster nu. Alltid lika kul att höra ifrån henne och hon verkar också uppskatta de brev hon får av oss. Känns så skönt att verkligen kunna hjälpa den här tjejen och jag uppmanar er alla att skaffa ett fadderbarn! Man skänker då lite pengar varje månad och kan på så sätt rädda ett barn från att hamna på gatan. Kolla jättegärna in den här länken för mer information om vad Fridsro bedriver för hjälpverksamhet: http://www.fridsro.org/ eller den här för att få tag i en svensk kontaktperson som kan hjälpa er att skaffa ett fadderbarn: http://www.edsbynspingst.nu/edsbynspingst/extern/sri_lanka.htm
Fridsro har fått in så många nya barn att faddrarna inte räcker till och det blir genast ett problem att få ihop ekonomin, varje ny fadder behövs verkligen! Tänk på att det är jul och då ska man vara givmild:)


Naveena hade skrivit  både på sitt språk samt skickat med en Engelsk översättning:)


Tjejen i gult är Neveena:)





Kommentarer
Postat av: Chloé

.. ingen kan göra allt, men alla kan göra något :)

2010-12-23 @ 16:22:08
URL: http://chloee.blogg.se/
Postat av: elinolsson

vill bara hälsa dig god jul & hoppas du får det du önskar dig i julklapp! :)

2010-12-23 @ 17:50:29
URL: http://eeelinolssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0